Με τη ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας και της επίδρασης της σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας θα ήταν πρακτικά αδύνατον η βιομηχανία του τουρισμού να εξαιρεθεί. Στο παρακάτω άρθρο αναγράφονται μερικά απ’ τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να αποκομίσετε όντας κάτοχος μίας πλατφόρμας PMS. Αν είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου τότε το παρόν άρθρο σας αφορά.

Τα οφέλη της τεχνολογίας της διαχείρισης των ξενοδοχείων.

 

Κατά την επιλογή ενός property management system για τις εγκαταστάσεις σας, αναλογιστείτε τα πολλά πλεονεκτήματα που θα αποκομίσετε, συμπεριλαμβανομένου:

  1. Εξοικονόμηση χρόνου

Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο που ξοδεύετε για ορισμένες διαχειριστικές διαδικασίες. Το σωστό σύστημα διαχείρισης θα κάνει την περισσότερη δουλειά για εσάς, εξοικονομώντας χρόνο, χρόνο και ενέργεια που εσείς θα επιλέξετε πως και που θα διοχετευτούν. Επίσης, μία τέτοια πλατφόρμα θα σας παρέχει πολύτιμα δεδομένα σχετικά με το πώς το προσωπικό σας εκτελεί τα καθήκοντα του και πως αυτό επηρεάζει την ικανοποίηση και την παραγωγικότητα του προσωπικού σας. Στις μέρες μας, στους γρήγορους ρυθμούς που έχει διαμορφωθεί η βιομηχανία του τουρισμού είναι κρίσιμο να αυτοματοποιούνται όσον το περισσότερο διεργασίες είναι εφικτών. Τα λογισμικά διαχείριση ξενοδοχείων είναι το κατάλληλο εργαλείο για να τα καταφέρετε.

  1. Αύξηση της παρουσία σας στο διαδίκτυο

Μπορείτε να αυξήσετε την παρουσία σας διαδικτυακά. Τα λογισμικά διαχείρισης που είναι ενσωματωμένα με την ιστοσελίδα της επιχείρηση σας, μπορούν να αποδέχονται διαδικτυακές κρατήσεις απευθείας και έτσι να προωθείται ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Έτσι συμβάλετε στην αύξηση της κατάταξης σας στις μηχανές αναζήτησης, γεγονός το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να μπορούν να σας ανακαλύψουν γρηγορότερα.

  1. Εδραίωση της σχέση που έχετε με τους πελάτες σας

Θα αναπτύξετε καλύτερη σχέση με το τμήμα της αγοράς που έχετε στοχεύσει, ενώ παράλληλα θα ανακαλύπτετε νέα τμήματα της αγοράς για να προσεγγίσετε. Οι πελάτες που σας γνωρίζουν και σας εμπιστεύονται θα εκτιμήσουν την αναβαθμισμένη εμπειρία που θα τους παρέχετε. Ακόμη, μέσω αυτής της τεχνολογίας είστε σε θέση να στοχεύετε σε τμήματα της αγοράς όπου προηγουμένως δεν σας ήταν διαθέσιμα.

  1. Διαχείριση της διανομή σας

Η έκταση σας θα αυξηθεί σε όλο το φάσμα της αγοράς. Με ένα λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείων το οποίο ενσωματώνει έναν διαχειριστή καναλιών κρατήσεων, θα είστε σε θέση να διαφημίσετε στο πέρας πολλών καναλιών, για παράδειγμα OTAs και GDS,s διατηρώντας παράλληλα μία ισοτιμία. Θα είστε σε θέση να παρέχετε πληροφορίες ζωντανά σε διάφορες πλατφόρμες που θα καθοδηγούν τις κρατήσεις σας.

  1. Διαχείριση των εσόδων σας

Μπορείτε να υλοποιήσετε μία επικερδής στρατηγική διαχείριση των εσόδων σας. Χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία τιμολόγησης τα οποία σας εξοπλίζουν με μια ευέλικτη στρατηγική τιμολόγηση των δωματίων του ξενοδοχείου σας, βρίσκεστε σε θέση να μεγιστοποιήσετε τα έσοδα που αποκτάτε ανά δωμάτιο οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τιμολογώντας τα δωμάτια σας στη σωστή τιμή είναι το κλειδί για να επιτύχετε σε αυτήν την ανταγωνιστική βιομηχανία και το να έχετε τέτοια εργαλεία στη διάθεση σας είναι μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

  1. Αύξηση των κρατήσεων

Σε τελική ανάλυση οι κρατήσεις σας θα αυξηθούν. Αν το καλοσκεφτούμε το νόημα που κρύβετε πίσω από κάθε χαρακτηριστικό ενός λογισμικού διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων είναι η αύξηση των κρατήσεων σας. Είτε επιθυμείτε να αυξήσετε τις κρατήσεις είτε να επεκταθείτε σε νέα τμήματα της αγοράς, θα επιτύχετε μόνο εάν επιλέξετε το σωστό λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείων για την περίπτωση σας.

Για να μπορέσετε να κάνετε τη σωστή επιλογή χρειάζεστε έναν οργανισμό με εμπειρία στο χώρο. Επικοινωνήστε μαζί μας. Στη 3cp δεσμευόμαστε πως θα μελετήσουμε διεξοδικά την περίπτωση σας και έτσι θα σας παρέχουμε τη σωστή επιλογή για εσάς και την επιχείρηση σας.