Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Το portfolio μας συνδυάζει με ιδανικό τρόπο την υψηλή αισθητική, την ευχρηστία και την λειτουργικότητα. Παράλληλα, οι εφαρμογές μας έχουν τη δυνατότητα να προβάλλονται σε όλες τις συσκευές της αγοράς.

Αν η ιστοσελίδα σας είναι αναπτυγμένη από άλλον κατασκευαστή, μπορούμε να την τροποποιήσουμε κατάλληλα για την σωστή προβολή της για όλες τις υπάρχουσες συσκευές της αγοράς. Στην περίπτωση που χρειαστεί δημιουργούμε tailor-made εταιρικές παρουσίες mobile-first, όπου ως κύρια συσκευή διάδρασης κοινού και ιστοσελίδας θεωρούμε το κινητό.

Οι γραφίστες μας σας προτείνουν τους συνδυασμούς χρωμάτων ώστε ο δικτυακός σας τόπος να είναι σύγχρονος και να αποπνέει κύρος. Το δημιουργικό τμήμα μας μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη και αν δημιουργηθεί, βασισμένο στις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης ιστοσελίδων με σκοπό τη διαχρονική παρουσία της ιστοσελίδας σας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, το δημιουργικό τμήμα της 3CP μπορεί να αναλάβει και τη σχεδίαση του λογοτύπου σας.

Η πολιτική της εταιρείας μας είναι ανοιχτή στις ξεχωριστές προτιμήσεις και επιθυμίες των πελατών, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες και την εικόνα της επιχείρησής τους.