Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)

Έχετε κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας! Είναι όπως τη φανταζόσασταν – ωραία και πρακτική! Έχετε μοιράσει το περιεχόμενο σας σε κατηγορίες, έχετε διαλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να βρει αυτό που θέλει. Πώς όμως θα προσελκύσετε επισκέπτες; Πώς θα βρει τα προϊόντα σας κάποιος που δε γνωρίζει τίποτα για την επιχείρηση σας; Σε ποια θέση βρίσκεται το site σας στη Google για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν; Η προώθηση ιστοσελίδων σας βάζει στο χάρτη!

Ζητήστε μας μια δωρεάν αξιολόγηση του site σας τώρα!

Για κάθε site είναι απαραίτητο να γίνουν επιπρόσθετες ενέργειες που θα βελτιώσουν την κατάταξή του στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Ειδικά σε περιπτώσεις που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, η σωστή βελτιστοποίηση ενός site αυξάνει σημαντικά την επισκεψιμότητά του. Αυτές οι ενέργειες περιλαμβάνουν ανάλυση του περιεχομένου του site, έρευνα του ανταγωνισμού στις επιθυμητές λέξεις – κλειδιά και κατάλληλη βελτιστοποίηση του περιεχομένου.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι χρήστες που επισκέπτονται τη Google ή άλλες μηχανές αναζήτησης για να βρουν αυτό που ψάχνουν συνήθως κάνουν κλικ στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας και αρκετές φορές και της δεύτερης. Η ομάδα της 3CP μπορεί να δημιουρήσει οργανικά αποτελέσματα μέσω on-page, local και off-site SEO με αποτέλεσμα την κατοχύρωση κοινού και αύξηση πωλήσεων.

seo-internet-marketing-google-3CP

Ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολο να εμφανιστεί μία ιστοσελίδα σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος για τις πιο γνωστές λέξεις – κλειδιά. Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν έναν περίπλοκο αλγόριθμο για να κατατάξουν τα sites στις λίστες των αποτελεσμάτων τους. Ο αλγόριθμος αυτός λαμβάνει υπόψη τόσο τα περιεχόμενα του ιστοχώρου όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει ότι το Search Engine Optimization αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός site, εξίσου σημαντικό με την εμφάνιση και τις λειτουργίες τους. Έτσι, έχει επενδύσει στην έρευνα και την κατάρτιση των στελεχών της σχετικά αυτόν τον τομέα.

Η προώθηση ιστοσελίδων μας περιλαμβάνει (ενδεικτικά):