Κατασκευή Ιστοσελίδας

Διανύουμε την εποχή όπου η ιστοσελίδα σας αποτελεί την σημαντικότερη προβολή της επιχείρησής σας στο αγοραστικό κοινό. Για αυτό το κοινό, που διευρύνεται διαρκώς, το κύρος της επιχείρησής σας ταυτίζεται με το κύρος που αποπνέει η ιστοσελίδα σας. Γνωρίστε την υπεύθυνη κατασκευή ιστοσελίδας της 3CP.

Η εταιρεία μας σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου (σχεδίαση, υλοποίηση, συντήρηση). Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να συνεργαστούμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Από μια απλή σελιδα παρουσίασης ή τη δημιουργία blog έως ενα περίπλοκο portal, ένα ηλεκτρικό κατάστημα ή εξειδικευμένες πληροφοριακό σύστημα, η εταιρεία μας θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε και σύγχρονες ανάγκες όπως cloud εφαρμογές σε ποικιλία τομών (ERP, CRM, File Management, e-Learn).

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι συμορφωμένες με το διεθνές πρότυπο του οργανισμού W3C με σκοπό την επίτευξη μέγιστης ευχρηστίας και προσβασιμότητας από το κοινό. Το εικαστικό αποτελέσμα των ιστοσελίδων δημιουργείται από έμπειρο Web Designer και στη συνέχεια κωδικοποιείται σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα HTML5, CSS, JavaScript, AJAX, jQuery.

Οι λύσεις που προτείνουμε υλοποιούνται μέσα από σύγχρονες και δυναμικές ιστοσελίδες, οι οποίες υποστηρίζονται από βάση δεδομένων και διαθέτουν ενσωματωμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) για εύκολη και ασφαλή ανανέωση του υλικού.

Η 3CP υποστηρίζει το ανοιχτό λογισμικό και προσφέρει λύσεις Συστημάτων Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) με ανάπτυξη σε πλατφόρμες όπως το WordPress, το Drupal, το Joomla! και το Magento. Ταυτόχρονα είμαστε μακροχρόνιοι υποστηρικτές ανοιχτού λογισμικού σε παγκόσμια projects όπως το MPC-HC, Drupal, Bootstrap, Grunt κ.α.

Ταυτόχρονα, μπορούμε να δημιουργήσουμε εξειδικευμένες λύσεις για προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και δεν απαιτούν ολοκληρωμένη χρήση των υπηρεσιών μας.