Δημιουργία Blog – Φτιάξτε το δικό σας!

Καθημερινά στο internet επισκεπτόμαστε ιστοσελίδες για να βρούμε διάφορες πληροφορίες. Πολλές από αυτές προέρχονται από εφημερίδες, από οργανισμούς, από εταιρείες. Τώρα πια όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν ως καθημερινή τους απασχόληση το internet. Κάποιοι γράφουν συνταγές, κάποιοι γράφουν άρθρα, κάποιοι διαχειρίζονται fashion blogs. Όλοι όμως διοχετεύουν το πάθος τους στον υπόλοιπο κόσμο μέσα από ένα κανάλι επικοινωνίας και για κάτι τέτοιο απαιτείται η δημιουργία blog!

Έχετε την ιδέα, αλλά δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε; Φοβάστε πως είναι μια απασχόληση μόνο για αυτούς που έχουν βαθιές γνώσεις υπολογιστών; Μπορούμε να το κάνουμε εύκολο για εσάς.

Δημιουργία Blog απο τη 3CP

Εύχρηστο Σύστημα Ενημέρωσεων

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε την όρεξη να μάθετε μερικά βασικά πράγματα. Εμείς σας κατασκευάζουμε έναν πολύ απλό σύστημα ενημέρωσης του site σας ώστε να μη χάνετε χρόνο σε τεχνικά ζητήματα. Μόλις μάθετε τα βασικά (τα οποία θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά) θα είστε σε θέση να γράφετε ό,τι θέλετε! Θα μπορείτε να γράψετε ένα απλό άρθρο, να το εμπλουτίσετε με φωτογραφίες ακόμα και βίντεο! Είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε χωρίς να είναι πάντα απαραίτητη η βοήθεια μας. Σημειώστε επίσης πως για τη δημιουργία ενός blog χρησιμοποιούμε WordPress, την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα για την κατασκευή ιστολογίου!

Προσαρμοσμένη Εμφάνιση

Πολύ πιθανόν θα έχετε και στο μυαλό την εμφάνιση που επιθυμείτε για το blog σας. Είναι λογικό, είναι ο δικός σας χώρος και θα πρέπει να μοιάζει όπως τον έχετε φανταστεί. Έχετε ήδη κάποια ιδέα; Η ομάδα μας είναι έτοιμη να την κάνει πραγματικότητα. Ακόμη όμως και αν δεν έχετε αποφασίσει κάτι πολύ συγκεκριμένο, υπάρχουν πολλές προτάσεις να σας κάνουμε. Προτάσεις που βρίσκονται κοντά στο αντικείμενο σας ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσίαση.

Σελίδα Επικοινωνίας

Όπως κάθε άνθρωπος έτσι και οι bloggers θέλουν να επικοινωνούν με το κοινό τους και μια σελίδα επικοινωνίας είναι απαραίτητη. Εκεί οι αναγνώστες σας συμπληρώνοντας μια εύχρηστη φόρμα θα μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή μαζί σας. Εσείς θα λαμβάνετε τα μηνύματά τους σαν ένα απλό e-mail!

Ισχυρή Παρουσία

Στο Internet υπάρχουν χιλιάδες άλλα blog που πιθανότατα ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο με εσάς. Θα πρέπει λοιπόν το blog σας να γίνει ορατό στις μηχανές αναζήτησης και να βρίσκεται ανάμεσα στα πιο ανταγωνιστικά για το είδος του. Για αυτό το λόγο η προώθηση ιστοσελίδων παίζει πολύ σηματικό ρόλο!.