Διαφήμιση Ιστοσελίδων με Κινούμενη Εικόνα

Αν έχετε ασχοληθεί με την online διαφήμιση, σίγουρα θα γνωρίζετε τα Google Adwords και τις διαφημίσεις κειμένου. Ή μπορεί να έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε κάποιο banner και να το βάλατε στην ιστοσελίδα σας. Τα αποτελέσματα ήταν αυτά που περιμένατε; Θα θέλατε να κάνετε κάτι παραπάνω; Η τεχνολογία αλλάζει συνεχώς και η διαφήμιση ιστοσελίδων κέρδισε πρόσφατα έναν καινούριο σύμμαχο – τις κινούμενες εικόνες!

Μιλάμε για τις διαφημίσεις που εκμεταλλεύονται τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της HTML5 για να φτάσετε πιο κοντά στους πελάτες σας. Οι δυνατότητες είναι από παρουσίαση προϊόντων, υπηρεσιών σας, μέχρι προώθηση προσφορών και κουπονιών. Συνδιάστε φωτογραφίες, γραφικά, κείμενο και κίνηση σε ένα banner και τραβήξτε τα βλέμματα!

Πλεονεκτήματα για τη διαφήμιση ιστοσελίδων

  1. Δημιουργική παρουσίαση: Ξεφύγετε από τη συνηθισμένη βαρετή διαφήμιση των ανταγωνιστών σας. Έχετε όλα τα εργαλεία να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον εικαστικό που να βρίσκεται κοντά στο αντικείμενο της επιχείρησης σας.
  2. Συμβατότητα με φορητές συσκευές: Οι διαφημίσεις σας είναι εντυπωσιακές σε όλες τις συσκευές. Ανάλογα με την οθόνη του χρήστη, η διαφήμιση σας προσαρμόζεται κατάλληλα. Έτσι οι διαφημίσεις σας δουλεύουν ακόμα και όταν προβάλλονται σε οθόνη κινητού τηλεφώνου!
  3. Μένουν στη μνήμη: Είναι γεγονός πως οι χρήστες έχουν συνηθίσει να προσπερνάνε πολλές από τις διαφημίσεις που συναντούν. Τώρα όμως έχετε τη δυνατότητα να τους τραβήξετε την προσοχή και να συνδιάσετε το brand name σας με μια δυνατή παρουσίαση των υπηρεσιών σας ή του προϊόντος σας.
  4. Στοχευμένη προσέγγιση κοινού: Δεν χρησιμοποιούν όλες οι ηλικιακές ομάδες και κατηγορίες ανθρώπων τις ίδιες συσκευές. Με τις HTML5 διαφημίσεις, μπορείτε να προσδιορίσετε κοινό-στόχο με αποτέλεσμα την στοχευμένη διαφήμιση και αύξηση των κερδών σας.

Παρακάτω βλέπετε ένα παράδειγμα banner σε διάφορα μεγέθη:

(Αν χρησιμοποιείτε adblocker θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε & να κάνετε refresh για να δείτε τα banner)