Το διαδίκτυο έχει προκαλέσει μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι μεταξύ τους, στο τρόπο που ψωνίζουν αλλά και στον τρόπο που αναζητούν τις πληροφορίες που χρειάζονται. Με τη γιγαντιαία αγοραστική δύναμη που υπάρχει στο διαδίκτυο, είναι ζωτικής σημασίας, κάθε επιχείρηση, οποιουδήποτε μεγέθους (μικρή, μεσαία, μεγάλη) να διαθέτει διαδικτυακή παρουσία(website), έτσι ώστε να είναι σε θέση να διατηρήσει ή ακόμα και να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο κλάδο που ειδικεύεται. Παρακάτω θα σας δώσουμε κίνητρο μέσα από 3 διαφορετικού λόγους να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας.

  • Γνωρίστε τους πελάτες σας!

Οι επιχειρήσεις θα διαθέτουν την ικανότητα να ανιχνεύουν ποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδας τους αλλά και ποιοι κάνουν αγορές απ’ αυτές. Τα δεδομένα που συλλέγονται παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες. Με αυτές θα στοχεύσετε καλύτερα τους τωρινούς σας πελάτες αλλά και όσους αποτελούν ‘πιθανούς’ πελάτες για το μέλλον. Τα λογισμικά ανίχνευσης βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο.

  • Πρόσβαση ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Με τη χρήση του διαδικτύου οι πελάτες μπορούν, κυριολεκτικά, να αγοράσουν απ’ την επιχείρηση σας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή! Ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν απήχηση στους ‘υποψήφιους’ πελάτες είναι μέσω της κατοχής μίας καλοσχεδιασμένης ιστοσελίδας, που θα επιτρέψει να μπορούν να κάνουν αγορές ή να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία σας, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Χάρη λόγου, οι πελάτες σας θα μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές απ’ την επιχείρηση σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με την ύπαρξη φυσικού καταστήματος αυτό δεν είναι εφικτό.

  • Αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση πελατών.

Κατά κύριο λόγο,  η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας θα εμπεριέχει τουλάχιστον μία μέθοδο επικοινωνίας. Γεγονός το οποίο συνεπάγεται στην ικανότητα για άμεση πρόσβαση των πελατών σας με εσάς, ούτως ώστε να μπορούν να σας θέτουν ερωτήματα ή να σας αναφέρουν πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αφορά είτε τα προϊόντα, είτε τις υπηρεσίες που παρέχετε. Έτσι είστε σε θέση να παρέχετε άμεση πληροφόρηση στους πελάτες σας και να αναβαθμίσετε τον ρυθμό ικανοποίησης της εξυπηρέτησης πελατών. Υπάρχουν διάφοροι, δημιουργικοί, τρόποι για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών, όπως είναι η φόρμα επικοινωνίας, τα blogs ή τα forums και η ζωντανή επικοινωνία(live chat). Κανένας από του παραπάνω τρόπους δεν είναι διαθέσιμος εάν δεν έχετε ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας!

Η 3CP είναι η εταιρία πληροφορικής, που με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κατανόηση των αναγκών σας, θα δημιουργήσει την κατάλληλη ιστοσελίδα για εσάς. Απόδειξη είναι η αυξανόμενη ροή νέων πελατών. Είστε μόλις ένα κλικ μακριά απ’ την απόκτηση της ιστοσελίδα σας.

Μπορείτε να δείτε το portfolio μας εδώ.