Το παρακάτω ερώτημα βασανίζει τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων καθώς επίσης και όλους του ανθρώπου που ασχολούνται με τα επιχειρηματικά δρώμενα του κλάδου της βιομηχανίας του τουρισμού. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να σας διευκολύνουμε να επιλέξετε το κατάλληλο λογισμικό διαχείρισης για τα καταλύματα σας που να αρμόζει στην περίπτωση σας. Ας ξεκινήσουμε!

Πώς θα μπορούσα να επιλέξω το κατάλληλο λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείων για την περίπτωση μου;

Το να διαλέξετε το κατάλληλο λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείων ξεκινά απ’ την ανίχνευση των χαρακτηριστικών που θέλετε και χρειάζεστε. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να διαλέξετε, μερικές απ’ τις οποίες διαθέτουν ένα ή μερικά απ’ τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν σε προηγούμενο άρθρο μας και μερικά ενσωματώνονται με άλλες πλατφόρμες (π.χ. AirBnB) για να σας παρέχουν τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε. Είναι σημαντικό να ψάξετε για μία λύση που να ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά, για να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα του ξενοδοχείου σας και να αυξήσετε την επιστροφή της επένδυσης (ROI).

Επίσης, καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα λογισμικό διαχείρισης ξενοδοχείων που είναι προσιτό. Το λογισμικό οφείλει να συνάδει με τα δεδομένα της επιχείρηση σας και να μην επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που επιθυμείτε. Αποκτήστε τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε και αξίζετε σε μία τιμή που να το κάνει να αξίζει.

Ο μόνος τρόπος για να γνωρίζετε ότι έχετε βρει το σωστό λογισμικό για την περίπτωση σας είναι να το δοκιμάσετε. Με μία δοκιμαστική δωρεάν διάθεση του λογισμικού θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε και να δείτε πως ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Θα δείτε πως τα χαρακτηριστικά του είναι εύκολα να τα χρησιμοποιήσετε και σας επιτρέπουν να εξορθολογήσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες ενώ σας παρέχει τη δυνατότητα να εστιάσετε εκεί όπου πιστεύετε εσείς. Ίσως έτσι να διαπιστώσετε πως η διαχείριση του ξενοδοχείου σας με τη χρήση ενός τέτοιου λογισμικού από εσάς και το προσωπικό σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Η Cloudbeds είναι μία ηγετική πλατφόρμα για ξενοδοχεία κάθε λογής, για όλους τους προορισμούς. Εάν ψάχνετε για ένα ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείριση ξενοδοχείων, τότε η Cloudbeds είναι αυτό που ψάχνατε. Η Cloudbeds συνεργάζεται με γνωστές πλατφόρμες όπως το AirBnB, το Booking κ.α. Έτσι μπορείτε να κάνετε απευθείας κρατήσεις μέσω αυτών των μέσων. Άρα δε θα χρειάζεται να μεσολαβούν τα OTAs για τις κρατήσεις σας, αφού οι κρατήσεις σας γίνονται απευθείας από εσάς, και θα γλυτώσετε την προμήθεια που θα είχατε χρεωθεί σε άλλη περίπτωση όπου οι κρατήσεις σας θα γινόντουσαν μέσω αυτών.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε την αμεσότητα που διαθέτει η Cloudbeds. Πρόκειται για το λογισμικό με την ταχύτερη ενημέρωση στην αγορά. Συνεπώς πείτε αντίο στις διπλό-κρατήσεις. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Cloudbeds καθώς επίσης και το πώς μπορεί να βελτιώσει την επιχείρηση σας επικοινωνήστε μαζί μας.