Σε προηγούμενά άρθρα μας συζητήσαμε σχετικά με το τι είναι τα property management system καθώς επίσης και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε από αυτά. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε για τα διάφορα είδη των λογισμικών διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων που υπάρχουν στην αγορά για να επιλέξετε. Παρακάτω παραθέτονται οι διάφορες κατηγορίες των λογισμικών διαχείρισης ξενοδοχείων που υπάρχουν για να τα αναλογιστείτε. Τα κατατάσσουμε στις εξής κατηγορίες:

 

  • Συστήματα διαχείρισης ακινήτων

Ένα συστήματα διαχείρισης ακινήτων διαχειρίζεται τις καθημερινές σας διεργασίες, διεργασίες όπως η αποδοχή μίας κράτησης, ή η ειδοποίηση ακύρωσης μία κράτησης κ.α. Πρόκειται περί ενός σπουδαίου εργαλείου που είναι σε θέση να διεκπεραιώσει τη δουλειά για μικρά έως μεγάλα ξενοδοχεία στην τουριστική βιομηχανία του σήμερα.

 

  • Διαχειριστές καναλιών κρατήσεων

Ένας διαχειριστής καναλιών κρατήσεων είναι, ουσιαστικά, ένα είδος λογισμικού το οποίο επιτρέπει στους ξενοδόχους να συνδεθούν με διάφορα ταξιδιωτικά πρακτορεία (OTAs). Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία έχουν ζωντανή πρόσβαση σε πληροφορίες όπως, χάρη λόγου, τη διαθεσιμότητα των δωματίων και μπορούν να μεταπουλήσουν τα δωμάτια σας με κόστος μιας μικρής προμήθειας.

 

  • Διαδικτυακές μηχανές κρατήσεων

Οι διαδικτυακές μηχανές κρατήσεων λογίζονται ως ένα εργαλείο που σας δίνει την δυνατότητα να αποδέχεστε διαδικτυακά τις κρατήσεις των δωματίων σας απευθείας απ’ την ιστοσελίδα σας. Η ύπαρξη του είναι αναγκαία για κάθε ξενοδοχείο.

 

  • Εργαλεία τιμολόγησης

Τα εργαλεία τιμολόγησης μπορούν να αναπτύξουν μία αποτελεσματικότερη στρατηγική διαχείρισης των εσόδων. Απ’ το να υπολογίζετε χειρόγραφά τις χρεώσεις και τα κέρδη που παράγονται από κάθε δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καινοτόμο εργαλείο τιμολόγησης για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία. Ένα τέτοιο εργαλείο ελαχιστοποιεί το στρες και αυξάνει τα έσοδα σας την ίδια χρονική στιγμή.

 

  • Δημιουργός ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα σας παρέχει στους υποψήφιους πελάτες μία μικρή ματιά των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου σας. Έτσι απαντάτε το ερώτημα της αναγκαιότητας της κατοχής μία συνεκτικής ιστοσελίδας με οπτικοακουστικά στοιχεία στη διάθεση της. Μια τέτοια ιστοσελίδα ωθεί τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση σε εσάς. Ένας αποτελεσματικός δημιουργός ιστοσελίδων θα βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα σας για την ανεύρεσης της απ’ τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Ταυτόχρονα θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μία εξατομικευμένη εμπειρία για τους παρελθοντικούς, τους τωρινούς και τους μελλοντικούς πελάτες σας.

 

Στη 3cp προτεραιότητα μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Θα μελετήσουμε διεξοδικά την περίπτωση σας και έτσι θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα σας. Δεσμευόμαστε για αυτό. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.