Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες για την επιχείρησή σας

Seo & Δημιουργικό κείμενο

Έχετε φτιάξει ένα υπέροχο site αλλά οι ανταγωνιστές σας εμφανίζονται στις αναζητήσεις πριν από σας ; Μήπως τα κείμενα που συνοδεύουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας δεν γοητεύουν τους πελάτες ;

Η έμπειρη ομάδα 3cp αναλαμβάνει την δημιουργία των κειμένων της ιστοσελίδας σας, ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές SEO και συγχρόνως να προσελκύουν πελάτες που πραγματικά ενδιαφέρονται για την επιχείρηση σας.

Αν επιθυμείτε να επεκτείνετε ή να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο εξωτερικό, η ομάδα μας σας εξασφαλίζει μεταφράσεις κειμένων υψηλού επιπέδου, που ακολουθούν όλους τους κανόνες SEO της παγκόσμιας αγγλόφωνης αγοράς.

Διαφημιστείτε στην Google – Google Ads

Θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο (Google Ads) αλλά δεν έχετε ούτε χρόνο ούτε χρήματα για χάσιμο ;

Η έμπειρη ομάδα 3cp ξέρει τον τρόπο να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο Google Ads, ώστε να  εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Η αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων είναι ραγδαία και ο ανταγωνισμός αυξάνεται διαρκώς, με αποτέλεσμα η προώθηση μέσω διαφημίσεων να είναι μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ. Διεκδικήστε σήμερα κιόλας μερίδιο της αγοράς με εγγυημένη επιτυχία και χαμηλό κόστος.

Η προώθηση ιστοσελίδων σας βάζει στο χάρτη!

Για κάθε site είναι απαραίτητο να γίνουν επιπρόσθετες ενέργειες που θα βελτιώσουν την κατάταξή του στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Ειδικά σε περιπτώσεις που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, η σωστή βελτιστοποίηση ενός site αυξάνει σημαντικά την επισκεψιμότητά του. Αυτές οι ενέργειες περιλαμβάνουν ανάλυση του περιεχομένου του site, έρευνα του ανταγωνισμού στις επιθυμητές λέξεις – κλειδιά και κατάλληλη βελτιστοποίηση του περιεχομένου.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι χρήστες που επισκέπτονται τη Google ή άλλες μηχανές αναζήτησης για να βρουν αυτό που ψάχνουν συνήθως κάνουν κλικ στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας και αρκετές φορές και της δεύτερης. Η ομάδα της 3CP μπορεί να δημιουρήσει οργανικά αποτελέσματα μέσω on-page, local και off-site SEO με αποτέλεσμα την κατοχύρωση κοινού και αύξηση πωλήσεων.

Ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολο να εμφανιστεί μία ιστοσελίδα σε υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος για τις πιο γνωστές λέξεις – κλειδιά. Οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν έναν περίπλοκο αλγόριθμο για να κατατάξουν τα sites στις λίστες των αποτελεσμάτων τους. Ο αλγόριθμος αυτός λαμβάνει υπόψη τόσο τα περιεχόμενα του ιστοχώρου όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει ότι το Search Engine Optimization αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός site, εξίσου σημαντικό με την εμφάνιση και τις λειτουργίες τους. Έτσι, έχει επενδύσει στην έρευνα και την κατάρτιση των στελεχών της σχετικά αυτόν τον τομέα.

78
Projects

Ολοκληρωμένα

Η καλύτερη διαφήμιση γίνεται από τους ευχαριστημένους πελάτες.

01.

Βελτιστοποίηση τίτλου κάθε σελίδας (title tag)

02.

Βελτιστοποίηση περιγραφής σελίδας (description tag) καθώς και στα meta keywords

03.

Δημιουργία φιλικών διευθύνσεων (short URLs – friendly URLs)

04.

Ρύθμιση sitemap.xml και robots.txt

05.

Βελτίωση πλοήγησης (page navigation – UX)

06.

Χρήση κατάλληλων επικεφαλίδων περιεχομένου (header tags)

07.

Περιγραφικό κείμενο σε εικόνες και video καθώς και alt tags

08.

Βαθμολόγηση – Αξιολόγηση του site με πρότυπα εργαλεία πριν και μετά τη βελτιστοποίηση

Θέλετε μια δωρεάν αξιολόγηση του site σας;