Η Ιστοσελίδα σας

Διανύουμε την εποχή όπου η ιστοσελίδα σας αποτελεί την σημαντικότερη προβολή της επιχείρησής σας στο αγοραστικό κοινό.

Για αυτό το κοινό, που διευρύνεται διαρκώς, το κύρος της επιχείρησής σας ταυτίζεται με το κύρος που αποπνέει η ιστοσελίδα σας.

Γνωρίστε την υπεύθυνη κατασκευή ιστοσελίδας της 3CP.

Η εταιρεία μας σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου (σχεδίαση, υλοποίηση, συντήρηση). Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να συνεργαστούμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Από μια απλή σελιδα παρουσίασης ή τη δημιουργία blog έως ενα περίπλοκο portal, ένα ηλεκτρικό κατάστημα ή εξειδικευμένες πληροφοριακό σύστημα, η εταιρεία μας θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε και σύγχρονες ανάγκες όπως cloud εφαρμογές σε ποικιλία τομών (ERP, CRM, File Management, e-Learn).

Web Design

UX / UI Design
Mobile Responsive Design

Σήμερα, ο μέσος χρήστης πρέπει να αλληλεπιδράσει με ένα τεράστιο όγκο δεδομένων και υπηρεσιών στο Διαδίκτυο. Η κατανόηση και η διαχείριση μιας τέτοιας πλούσιας και διαφοροποιημένης εμπειρίας ψηφιακών χρηστών αποτελεί σημαντική πρόκληση. Για να διασφαλιστεί ο απλός και σαφής σχεδιασμός των υπηρεσιών της κάθε επιχείρησης για τους χρήστες, προσφέρουμε μηχανική εμπειρία εμπειρογνωμόνων μέσω user testing. Αντί για παραδοσιακές προσεγγίσεις σχεδίασης που βασίζονται στην έμπνευση ενός σχεδιαστή UI, ο σχεδιασμός UX λαμβάνει υπόψη τη συμπεριφορά και τη γνωστική ψυχολογία για την ομάδα-στόχο, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων, των σεναρίων, των προθέσεων, των αναγκών και των συνηθειών των χρηστών.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι συμορφωμένες με το διεθνές πρότυπο του οργανισμού W3C με σκοπό την επίτευξη μέγιστης ευχρηστίας και προσβασιμότητας από το κοινό. Το εικαστικό αποτελέσμα των ιστοσελίδων δημιουργείται από έμπειρο Web Designer και στη συνέχεια κωδικοποιείται σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα HTML5, CSS, JavaScript, AJAX, jQuery.

Web & Mobile Development

CMS
eCommerce (WooCommerce, Magento)
Open Source Development
Web 2.0 Apps

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε είναι πολλές, ωστόσο οι ανάγκες σας είναι συγκεκριμένες και εμείς θα τις προσδιορίσουμε για εσάς, χωρίς περιττές υπηρεσίες και χάσιμο χρόνου. Η ποιότητα και η ειλικρίνεια στη δουλειά μας αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο των πελατών μας. Ρωτήστε για εμάς.

Analysis

Εξετάζουμε διεξοδικά την επιχείρηση του πελάτη.
Και στο τέλος δημιουργούμε μια νέα ταυτότητα. Τη δική σας.

Για να την ολοκληρώσουμε θα χρειαστούν πολλά ακόμα βήματα. Για αρχή, περιγράφουμε τις ομάδες στόχου και τις ανάγκες τους. Ακολούθως, αναλύουμε το προϊόν. Μετά προγραμματίζουμε μια συνέντευξη με τον πελάτη, κατά τη διάρκεια της οποίας υποβάλουμε ερωτήσεις σχετικά με το έργο, την επιχείρηση του, τις διαδικασίες, τις προτεραιότητες και τους στόχους. Ζητάμε να περιγράψουμε το κοινό-στόχο, τις προδιαγραφές κάθε ομάδας κοινού και τι πρέπει να βελτιωθεί. Τέλος, πραγματοποιούμε μια ανάλυση SWOT, η οποία μας επιτρέπει να δούμε τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες και τις δυνατότητές τους για το έργο του πελάτη.

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας!